perjantai 14. joulukuuta 2012

Viikonloppuna kahdet myyjäiset!

    Tälle viikonlopulle riittääkin sitten kiirettä, nimittäin huomenna lauantaina olemme paikalla Wanhan Ajan Joulutapahtumassa Heinolan WPK:lla ja sunnuntaina perinteisissä Vääksyn urheiluhallin joulumyyjäisissä! 

    Paljon erilaisia kransseja on vielä odottamassa löytäjäänsä, mm. hopea- ja punasävyisiä marjakoristeisia kransseja 
olen tehnyt vielä muutamia lisää kovan kysynnän takia ♥ Mikäs siinä, itsekin pidän kovasti niistä ja tykkään valmistaa niitä :) 

Pienet marjakranssit (halk. 15cm) hinta 5-6 euroa, 
isompi koko (halk. 25cm) hinta 8-10 euroa. 

   Viime viikolla sain myös valmiiksi pari ystävälle mennyttä mittatilauksena tehtyä sydänkranssia. Toisessa materiaali kanukka ja toisessa paju, myös  sydämen muoto on niissä erilainen. Mielestäni niihin sopii hyvin  tuollaiset yksinkertaiset rusettikoristeet ja  hieman hopean hohtoa...  Mutta  miksei lähempänä  joulua voisi keskelle lisätä
hieman enemmän koristeita...  vaikka  omasta joululaatikosta :) 



~ ♥ ~  ~ 

   Mikäli et pääse kumpaankaan tämän viikonlopun tapahtumaan ostoksille, niin vielä viimeinen mahdollisuus olisi ensi lauantaina 22.12. Orimattilan Kehräämön joulutapahtumassa (ohjelma ja lisätiedot). Kaikista myyjäisistä joihin osallistun, löydät hieman lisätietoa blogin yläreunan linkistä. Vielä ehdit myös tilaamaan kranssin itsenoudettuna ihan oman maun mukaan!  Toimin Lahdesta käsin ja tarkemmat tiedustelut onnistuvat vaikka sähköpostitse.  

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan jouluisesta tunnelmasta, 
tutkimaan käsitöitä ja ostostelemaan! 

~ ♥ ~  ~ 

Alla vielä pari kranssia, jotka on jo muun muassa pakattu kyytiin myyntipöydälle houkuttelemaan! 

Risupohjaan tehty käpykoristeinen kranssi

 Täyteläinen marja- ja käpykranssi 


Mukavaa joulunodotusta kaikille tänne eksyneille :) :) 

Ei kommentteja: