tiistai 18. joulukuuta 2012

Joulu lähenee...

   ... ja inhottava flunssanpoikanen ei tahdo luovuttaa vieläkään. Viime viikonlopun myyjäiset menivät tosi hyvin pienestä niiskuttelusta huolimatta, valmiita kransseja ei ole enää kuin muutama jäljellä. Aina yhtä ihanaa kuulla miten paljon ihmiset tykkäävät ja arvostavat :) Nyt kun vielä tämä perinteinen jouluflunssa luovuttaisi suosiolla :)






   Kranssipohjia on vielä jäljellä paljon erikokoisia ja eri materiaalista tehtyjä. Tietenkin ne ovat myös myynnissä sellaisenaan, muutamia on myyjäisissäkin mennyt kaupaksi, loput jäävät odottamaan koristelua joulun jälkeiseen aikaan. Ensi lauantainahan on vielä "viimeinen mahdollisuus" ennen joulua tulla ostoksille, nimittäin Orimattilan Kehräämöllä järjestetään klo 10 -14 kunnon loppurutistus jouluun! Paikalla on joulupuurotarjoilu ja runsaasti erilaisten käsitöiden myyjiä, joten mikäli suinkin ehdit ja olet sopivasti lähiseudulla, olet erittäin tervetullut.





     edit. kuvia myyjäisistä lisätty 19.12. illalla. Kuvat ovat sekalaisessa järjestyksessä. Kuvat on otettu kiireessä vaihtelevissa myyjäisolosuhteissa 
kännykän kameraa käyttäen, mutta muistathan silti pyytää aina luvan kuvieni lainaamiseen :)


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mun piti tehdä yksi kranssi jouluksi mutta se vähän jäi. No onpahan ensi jouluksi jo askartelutarvikkeet valmiina.

Teresita kirjoitti...

Que pena que hayas abandonado este blog!!!